Om Kalle

Lite om min bakgrund och hur jag har formats.
Min egen historia börjar i mångt och mycket inom idrottens värld. Kanotidrotten fick tidigt en central plats i mitt liv. Jag hade mycket fokus på mig själv och hur jag kunde utveckla min fysik. I min strävan att nå full potential vid rätt tillfälle förstod jag att mina tankar var avgörande. De kunde antingen hjälpa eller stjälpa mig. Det blev många år i världseliten med VM-guld och OS-silver samt många andra prestationer och erfarenheter, men framför allt så tyckte jag att det var roligt!
Under dessa år utbildade jag mig även till ekonom.
Efter mig egen idrottskarriär fick jag drömjobbet som förbundskapten. Jag kunde idrotten och hur man skulle träna, men att leda andra skulle bli både jobbigt och utmanande.
Det blev några svåra och tuffa år men som ändå ledde till utmärkta resultat. Det blev OS-guld i Atlanta och jag blev utsedd till "Årets svenska idrottsledare", men jag kände att priset för framgång blev högt. Detta blev upptakten till min egen utveckling kring att förstå mig själv och andra bättre. En livsuppgift med oanade djup och möjligheter.

Det som driver mig idag är att bidra till att individer och grupper hittar sin egen inre övertygelse samt att de kan uppnå sin längtan.
Idag arbetar jag inom en rad olika branscher, allt ifrån tung industri, tjänsteföretag till vård och omsorg samt skolor. Gemensamt för dessa uppdrag är att det handlar om relationer och hur vi blir genuina mot oss själva och andra.

Min styrka är att jag är bra på att läsa in andra, är lyhörd och fokuserad, klargörande, flexibel, nyfiken och inte minst lekfull.